dimarts, 13 de juliol del 2010

Balanç a meitat de temporada


Arriba l’estiu i hem fet ja mitja temporada. Estem prou satisfets de la participació i els resultats després de les curses de Torroella, Llers, Campionat de Relleus a Vallgorguina, Peguera, Sant Jaume de Frontanyà i Begur-Pals.
La gran protagonista d’aquesta temporada està sent la debutant a D21B, Marta Izard, que gairebé ha fet podi en totes les curses en les que ha participat. En aquests moments està situada en la segona posició en la classificació general de la Copa Catalana i amb aspiracions a tot. A més de la Marta tenim a tres membres més de la secció en el top-10 de la Copa Catalana: Carmela Alonso 7ª en D21A, en la seva estrena en la categoria està assolint també uns bons resultats, l’incombustible Manel Moreno 9è en H21B i Ricard Angulo també 9è en H21A, una categoria francament difícil i amb molta competència en totes les curses.
També volem destacat a tots els que en aquest any han debutat en les curses de Copa Catalana i que per ser el seu primer any ho estant fent molt bé.
Com a club estem assolim molt bones puntuacions i estem en la posició 12, molt a prop de la UPC.
Al llarg de l’estiu hi ha un molt bon nombre de curses que permeten seguir entrenant orientació i no oblidar com funcionen els mapes i la brúixola, i així presentar-nos amb opcions als Campionats de Catalunya de Mitja i Llarga distància a Capolat els dies 4 i 5 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada