diumenge, 17 d’octubre del 2010

Dos dies d'Osona, una fita històrica a Tavertet

Als dos dies d'Osona es van desplaçar una dotzena d'orientadors i orientadores de la secció amb intenció d'assolir uns bons resultats. La cursa del dissabte de mitja distància a Calldetenes no va anar com s'esperava; malgrat fer unes bones curses ningú va acabar d'assolir cap podi.

Molt diferent va ser la cursa del diumenge de llarga distància a Tavertet, amb tres podis: Ricard Angulo segon en H21A, Marta Izard també segona en D21B i Laia Medina tercera en D12.

Aquests tres podis, sumats a les bones actuacions de la resta de components de la secció, ens han permès assolir una fita històrica: sumar per primera vegada més de 600 punts per l'equip en una cursa de Copa de Catalana, en concret 616,73.

I a nivell individual, la Marta Izard, habitual als podis al llarg de tota la temporada, lidera la classificació general de la Copa Catalana de la seva categoria gràcies a una gran regularitat en les seves curses. Haurà de defensar el seu liderat en les dues curses que resten per tancar la temporada
i per assegurar-se aquesta brillant posició, ja que té un estret marge sobre les seves perseguidores.