diumenge, 21 de novembre del 2010

Bon regust en el final de temporada

Diumenge 14 de novembre als Segalassos i organitzada pel Montsant finalitzava la Copa Catalunya del 2010. Allà es van desplaçar 9 membres de la secció. Marta Izard que defensava el seu liderat en D21B només va poder ser cinquena i finalment va queda segona en la classificació general de la Copa Catalana en la temporada del seu debut.

Ricard Angulo ha estat tota la temporada perseguint guanyar una cursa en la difícil i competida categoria de H21A i en la darrera cursa ho ha assolit i a més amb una bona avantatge respecte al segon classificat. A més a més va ser el més ràpid de tots els participants en l'esprint de la darrera fita, i es va emportar un pernil cap a casa com a premi.

Tan el Manel Moreno, com la Carmela, així com el Ricard Angulo també competien amb l'objectiu d'entrar en el top-10 de les seves respectives categories, però al final per ben poc no va ser possible en cap cas.

Com a club hem assolit 7500 punts i la posició 11 en la classificació final. Ha quedat un llistó molt alt per la propera temporada.

1 comentari: